Carenado Short S360 (correctie)

9

Ondanks dat Carenado zich al langere tijd op de wat grotere toestellen richt (en Alabeo de kleinere) blijven de Carenado toestellen ons om de oren… vliegen. Momenteel werkt men hard aan bovenstaande Short (Brothers) S360. Ikzelf had na (te) kort zoek werk dit toestel als Saab360 bestempeld maar dit bleek fout. Bedankt Blazer, Ruud en Fred voor het meedenken en aanvullen. Direct linken naar de website gaat wat lastig, deze ene afbeelding lukt mij nog wel. Via Facebook zijn overige afbeeldingen te bekijken. Nog even en simMarket kan 128 (!) producten aanbieden van Carenado.

9
Laat een reactie achter

6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Prachtige kist, vind ik. Ik herinner me ze van – toen nog alleen Rotterdam – Airport, waar ze voor zover ik weet, een luchtverbinding tussen Engeland en Nederland verzorgden. Wel lang geleden, hoor (1970 of zo ?)

Gaaf! 🙂

Geweldig dit soort gesprekjes! 😉

Wim Arbouw

Jammer dat als zij eenmaal een product klaar hebben, zij er daarna niets meer aan doen om verbeteringen door te voeren, en hierbij doel ik op de niet juist functionerende ERP in de Fokker 50. Als antwoord op een email die ik hen gestuurd had zeiden zij dat zij de informatie die ik opgestuurd had interessant vonden en zouden bestuderen, maar deze week kreeg ik als antwoord dat zij momenteel niet bezig waren om een update voor een van hun vliegtuigen uit te brengen. Voor mij voorlopig geen vliegtuigen meer van Carenado.

Fred Menge

Ik wil niet zeuren maar dit heeft niets met een saab te maken maar veel meer met een Shorts Skyvan

Ruud

Ik denk dat je hier de fout ingaat dit is de Short 360.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Short_360