Heel veel sterkte gewenst!

2

Een zwarte dag voor alle medewerkers(sters) van het Aviodrome en de Zuid Afrikaanse bevolking, Bij een crash van een antiek vliegtuig in Zuid-Afrika is één dode en zijn mogelijk twintig gewonden gevallen van wie een aantal er ernstig aan toe is. De Convair 340 zou oorspronkelijk rond 12 Juli vanuit Zuid-Afrika vertrekken naar het mooie Aviodrome te Lelystad, aan boord bevonden zich negen mensen, onder wie drie Nederlanders die werken bij het luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad, De andere gewonden bevonden zich in, en in de nabijheid van een fabriek waarop het vliegtuig terecht gekomen is.

Namens ons heel veel sterkte gewenst voor alle betrokkenen zowel in Afrika als hier in Nederland.

Het Aviodrome laat op hun Facebook pagina het volgende weten:

”Ontzettend geschrokken zijn wij dat de Convair 340, het toestel dat binnenkort naar Aviodrome zou komen, tijdens het opstijgen van een testvlucht in Zuid-Afrika is neergestort.

Onze prioriteit ligt nu bij het in veiligheid stellen van alle betrokkenen.

De autoriteiten ter plaatse zijn bezig met hulpverlening, uiteraard vindt daarna uitgebreid onderzoek plaats.

Zodra er meer informatie is, maken we dat bekend.”

Update: Helaas valt er een tweede dode te betreuren, Deze man was werkzaam in bovengenoemde fabriek, Ook voor zijn familie ”Sterkte” gewenst!

 

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel

Update: met man en macht proberen we informatie te verkrijgen over alle betrokkenen bij dit tragische ongeluk. Met de drie Aviodrome medewerkers die aan boord waren hebben we inmiddels contact kunnen leggen, zij zijn gelukkig slechts lichtgewond geraakt. Voor de zekerheid zijn zij ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Serena van Kammen, General Manager van Aviodrome, vertrekt namens de directie, morgenochtend direct naar Pretoria om de medewerkers van Aviodrome bij te staan. We proberen zo spoedig mogelijk met meer informatie naar buiten te komen.

Matthias

Dank Maikel!