3
Laat een reactie achter

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Een waanzinnig leuke uitbreiding, vind ik. Sommige mensen lopen nog wel een beetje alsof ze erg naar de wc moeten, maar dat komt bij de eerste update wel goed, denk ik. Erg leuk ook, dat ze niet allemaal even hard en niet allemaal op dezelfde afstand lopen. Topwerk. Nou, en dan nu de GSX service addon voor kleinere vliegtuigjes en eenvoudiger vliegveldjes, okay FSDreamTeam ? Een eenvoudige getrokken platte kar voor de bagage in plaats van een rij bagagewagentjes achter een trekker. Een ‘tanken vanuit de drum’ service, met een mannetje dat een trapje neerzet naast de vleugel, de trap… Lees verder »