Quality Wings 787 Dreamliner voor Prepar3D V4

Helaas mag ik nog geen eigen screenshot plaatsen, Maar als Bèta tester ik mag nu wel bekend maken dat de 64bits Quality Wings Boeing 787 Dreamliner voor Prepar3D V4 nu snel zal landen, Met snel bedoel ik maximaal 2 weken, Dat is op dit moment de schatting, Mochten we geheel onverwachts toch nog tegen punten aanlopen kan dit iets vertraging oplopen, maar op dit moment ziet alles er rooskleurig uit, dit aangezien alle ingewikkelde systemen goed werken met onze huidige en bovenal laatste Bèta versie, Zodra ik meer mag bekend maken zal ik dit doen.

Subscribe
Kennis van
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rubster
22 mei 2018 16:57

He Mattihas je word genoemd op de site van FSElite. Waarbij ze zeggen dat hun bronnen aangeven dat ze jou niet kennen als betatester bij QW. Nu kan het zijn dat je met een alterego op Internet zit en ik weet niet hoe FSelite hun onderzoek doet, maar leek me goed om even te melden.

Rubster
24 mei 2018 14:19
Reply to  Matthias

😉 Ik ben al onderweg naar Aruba met de TUI 787.. Wel een vraagje. Heb jij ook LNAV issues. Bij vertrek van Schiphol kon ze de bochten niet halen. Waren nou niet bepaald scherpe bochten. Ik zie meer meldingen van dit probleem. Geen idee wat ik daar aan kan doen.

Rubster
24 mei 2018 18:47
Reply to  Matthias

Staat geen oplossing. Hoor al dat er sinds de eerste meldingen geen bugfix op plaats heeft gevonden. Net als de Hud. En ook het pijltje met crosswind dat buiten het scherm valt. Slordig voor een duur vliegtuig.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x