Quality Wings 787 Dreamliner voor Prepar3D V4

9

Helaas mag ik nog geen eigen screenshot plaatsen, Maar als Bèta tester ik mag nu wel bekend maken dat de 64bits Quality Wings Boeing 787 Dreamliner voor Prepar3D V4 nu snel zal landen, Met snel bedoel ik maximaal 2 weken, Dat is op dit moment de schatting, Mochten we geheel onverwachts toch nog tegen punten aanlopen kan dit iets vertraging oplopen, maar op dit moment ziet alles er rooskleurig uit, dit aangezien alle ingewikkelde systemen goed werken met onze huidige en bovenal laatste Bèta versie, Zodra ik meer mag bekend maken zal ik dit doen.

9
Laat een reactie achter

2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rubster

He Mattihas je word genoemd op de site van FSElite. Waarbij ze zeggen dat hun bronnen aangeven dat ze jou niet kennen als betatester bij QW. Nu kan het zijn dat je met een alterego op Internet zit en ik weet niet hoe FSelite hun onderzoek doet, maar leek me goed om even te melden.