Aerosoft’s Airbussen on “final”.

5

Er zijn weinig addons waar zoveel om te doen was, Elke keer werd de release datum uitgesteld tot en met woede van sommige simmers toe (Voor mij trouwens onbegrijpelijk), Maar nu heeft Mathijs Kok van Aerosoft ons laten weten via het forum dat de eerste Airbussen verkrijgbaar zullen zijn vanaf 26 Juni, Lees verder voor de volgorde van uitkomen:

       1. A318/A319 Professional (26 June)

       2. A320/A321 Professional  (5 weeks later)

       3. A318/A319 Professional & A320/A321 Profession service Pack 1

       4. Unknown period later, but we guestimate something like 4 weeks after the service pack

       5. A330 Professional (Uknown)

 

5
Laat een reactie achter

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Lijkt ook wel iets typisch te zijn voor de gemiddelde flightsimmer. Met een tekort aan geduld wachten op een product waaraan gewerkt wordt. Terwijl er al zoveel moois is waarmee we direct kunnen simmen. Neem de Ngx, neem de Q400 en de onlangs uitgeven Maddog X. Fsl heeft natuurlijk al hun, dure, a320. Keuze is reuze. Ergens nog een b717 ook.

Marco

Nou, on final? Nog dik een maand wachten! 😉 Om nog maar te zwijgen over de A330…