17
Laat een reactie achter

8 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

De eerste ervaringen binnen het NL2000 team m.b.t. tot de framerate zijn, dat deze niet lager zijn dan in de v4 versie. We verwachten binnen de P3Dv4 toepassing zelfs een hogere framerate te bereiken.

Kenny

Hoe betalen jullie het? In Nederland heeft bijna niemand een creditcard. Ik weet niet of ik een creditcard wil aanschaffen voor 1 product.

Ik ben volgens mij juist ooit begonnen met een credit card voor online betalingen. En met vakantie ook een goede (back up) betaal mogelijkheid.

Als je het onveilig acht, kun je je limiet natuurlijk naar eigen lage waarde instellen.

Bram Stikkel

Ben aan het downloaden… verwachtte tijd van voltooing van de download: ruim 14 uur…
Cees heeft duidelijk sneller internet… 😉

Rubster

Ik vind het goede scenery. De gebouwen en autogen is talrijk en op grotendeels juiste plekken. Helaas lijkt het er wel op dat alleen Rotterdam en Amsterdam een fatsoenlijke opknapbeurt hebben gehad. Maar Amsterdam zat al deels bij Flytampa. Voor mij valt dat dus vooral tegen. Voorbeeldje de pier van Scheveningen is gewoon uit de foto geshopt. Gevolg een halve pier, maar geen model. Alle stadions in Nederland behalve in Amsterdam en Rotterdam zie je ook niet terug. Wat mij betreft hadden ze daarin meer authentieker mogen zijn. Voor VFR is het wel gaaf omdat de autogen voor P3D begrippen… Lees verder »