Orbx Nederland TrueEarth HD – koopt U deze?

6

Er zijn binnen dit Orbx forum diverse nieuwe afbeeldingen geplaatst van bovengenoemd product. Uitgave is voor komende week gepland. De prijs is om en nabij de €40,-. Echter het product is een download van 77 Gb en de installatie zal niet veel groter of kleiner zijn. Ik vraag mij af hoeveel van U uiteindelijk voor dit product denken te kiezen? En zou zoveel data de laad tijden sterk vergroten, of mogelijk zelfs weer ‘blurries’ op ons scherm toveren?

6
Laat een reactie achter

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bert

In principe een ‘no brainer’ als ik maar de zekerheid heb dat mijn FPS niet kelderen. Dus graag ieders ervaringen daarmee tzt?

Hoi Bert,

Zodra ik de addon geïnstalleerd heb en wat uurtjes uitgeprobeerd zal ik hier op terug komen.

Cees

Kijk er naar uit , enige twijfel is de Gb,s ! , de kracht van je pc moet toereikend zijn.

Marco

Nee, voor mij geen geld meer in oude simulatoren. Ik investeer alleen nog in X-Plane als Sim van de toekomst.

Hoi Marco, Dat is nu net het mooie! Later zal deze addon ook voor X-Plane V11 uitkomen 🙂

Ikzelf schaf deze zeker aan, maar ik snap dat voor sommige 77gb teveel van het goede kan zijn, De prijs van zo’n 40 Euro vind ik persoonlijk erg netjes.