Boeing 737-900ER Ultimate beta 0.2.5 uitgekomen voor X-Plane V11

0

Weer een gratis addon? O jazeker, en wat voor eentje! 🙂 Vanaf vandaag is voor iedereen de gratis Boeing 737-900ER uitgekomen, een Beta met nr 0.2.5 welteverstaan, Dit is een complete overhaul van de standaard 737 welke meegeleverd is met X-Plane V11, alles is aangepakt, Hier gratis verkrijgbaar, en om het nog mooier te maken zijn er ook vele liveries verkrijgbaar.

he X-Plane 11 world has been chomping at the bit for news of a release date for the much-anticipated 737 Ultimate project from Attitude Simulations.

Sought after for its promised improvements to the default XP11 737, such as an additional EFB, scimitars, a modelled cabin, and a 900ER 737 model, this plane has been hotly anticipated for months. Today, the beta for the 737-900ER Ultimate package released on the X-Plane.org file repository.

Here’s a short feature list of what the plane adds over the default/Zibo 737NG:

  • LED lights
  • Full 3D interior
  • Custom cockpit textures
  • Chart and checklist viewer
  • Integrated Zibo support
  • and more!

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van