FsFan Voorschoten Vliegt deze zondag

0

Zondag komen de FsFan Voorschoten enthousiasten weer bij elkaar.
Op de agenda als gebruikelijk diverse discussies over de laatst beschikbare software pakketten en het vliegen met Prepar3D V4 en X-Plane 11. Vragen komen er natuurlijk vanzelf naar boven en tips en mogelijk oplossingen voor soms irritant optredende voorvallen.
Ja het is nu eenmaal zo dat iedere keer als er wat gewijzigd wordt in onze FlightSim configuratie is er natuurlijk een kans op een niet verenigbare configuratie. Maar waarschijnlijk weet er wel iemand een oplossing voor degene die het nodig hebben.
Vliegen doen we natuurlijk ook en genieten van de prachtige sceneries die de diverse ontwikkelaars ons bieden.
Ga even naar onze website op http://fsfan.nl/ voor meer details en onze locatie in Voorschoten. Zelfs met de trein zijn we eenvoudig en snel bereikbaar.
We zien jullie graag deze zondag

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van