Orbx TrueEarth en Buildings HD

3

Alweer een lange tijd geleden kondigde Orbx Buildings HD aan, een vervanger voor alle (standaard) bebouwing in uw Fsx / P3D sim. De nu gebruikte stammen kennelijke nog uit fs2004 als ik het mij goed herinner. Onlangs zijn er weer nieuwe afbeeldingen getoond, gelukkig loopt dit project ook nog dus. Tevens zijn er aanvullende afbeeldingen van TrueEarth Eu NL getoond. Zweefveld Malden nabij Nijmegen komt aanbod alsmede de omgeving van Maastricht en natuurlijk zijn vliegveld.

3
Laat een reactie achter

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Joop

De gebouwen op de vliegvelden zullen weer gewoon default zijn, net als in de ORBX England. Ik heb aan hen gevraagd of Flytampa EHAM en de freeware NL2000 velden in hun scenery gaan passen, maar ze geven helaas geen antwoord. Dus straks gewoon uitproberen .

Reuze bedankt voor de Info Bram! Dat klinkt goed! 🙂

Bram Stikkel

Ik heb John Venema van Orbx gevraagd, hoe het nou zit met EU Netherlands TrueEarth en BuildingsHD. Misschien ook interessant voor de andere Simflight.nl bezoekers. (Onder de Engelse tekst staat nog de vertaling voor de liefhebbers) Hello John, do I understand well then, that in the TrueEarth products, the default buildings of the sim are used, as far as it concerns autogen, ofcourse? It looks so good already now, that’s why I am asking… No TrueEarth regions use custom autogen textures such as Dutch style houses for Netherlands, and British style houses in England. BuildingsHD is designed to improve all… Lees verder »