Gratis 736 Airports in 110 landen voor Aerofly FS 2

4

Wist u dat er 736 gratis Airports in 110 landen verkrijgbaar zijn voor AeroFly FS 2? En dit aantal groeit flink wekelijks, Velen hebben zelfs heel veel km2 photoreal scenery er omheen (Zie foto, gemaakt van de Schiphol/EHAM Scenery), alles is hier gratis te downloaden, ps wel even het tooltje ”FSCloudPort” downloaden, dit tooltje is ook nodig om zelf u Airports te ma

4
Laat een reactie achter

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim Arbouw

Hoi Matthias,
zeg maar jij hoor! Ik zal kijken of er iets is wat het tegen houdt.
Bedoel je met inloggen, op de pagina van Aerofly (IPACS)?

Groeten, Wim

Wim Arbouw

Hallo, ik heb de scenery’s van EHAM en EHRD gedownload, maar zie in de verste verte niet wat je op de afbeelding hierboven zie?! Ik heb de instructies gevolgd die bij de download staan (op FSCloudPort). Het tooltje ‘FSCloudPort’ kan ik niet downloaden (de link werkt niet). Is dat soms de oorzaak?
Alvast bedankt!