Orbx EU Netherlands TrueEarth – kennismaking

7

Eerder zagen we al de alfa dan wel beta afbeeldingen van Orbx hun nieuwe techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van fotografische ondergrond en diverse Orbx technieken samengevoegd om er een uiteindelijk product van te maken. Nederland zal de eerste uitgave worden, maar aan andere wordt ook reeds hard gewerkt. Zojuist is kenbaar gemaakt dat deze nieuwe producten onder de noemer TrueEarh verkocht zullen worden en via dit forum bericht kunnen we een uitgebreide omschrijving lezen. Ook via Facebook is een en ander te volgen. In het forum zijn er 3 afbeeldingen geplaatst welke U kunt schuiven van originele ondergrond naar het uiteindelijke product. O.a. de Amsterdamse Bijlmer is zo te bekijken. Later worden nog vele overige afbeeldingen getoond waar ik ook de Haarlemse oude PTT toren herken. De afbeeldingen worden in diverse jaargetijden en tevens in het donker getoond. Indien gereed kunt U Nederland aanschaffen voor €34.
Update: Na wat rustiger lezen en kijken, zie ik zowaar ons eigen huis getekend op één van de afbeeldingen! 🙂

7
Laat een reactie achter

3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
jan

waneer kan ik orbx eu nederland voor aerofly fs2 bij jullie kopen

Maikel

Wij verkopen niets. Zoek Orbx hun website op.

Matthias

Misschien bedoelt Jan “Simmarket”

Bram
Matthias

Hoi Jan,

Met “U” bedoeld u Simmarket?

Mvg

Matthias

Arthur

idd erg mooi. Nu wordt vfr vliegen in eigen land nog realistischer.

Bram Stikkel

Ongelofelijk, zo mooi, scherp en echt ze het kunnen maken! Voor mij zijn ze nog steeds de absolute top als het gaat om mooie scenery. Ben héél benieuwd naar het effect op de framerate. Ik heb, onder het forumtopic op de Orbx website zelf, wel aangegeven, dat wat mij betreft de bomen nog wat meer gevarieerd zouden mogen worden, zowel in kleur als in grootte. Per seizoen ziet de natuur er vrij egaal gekleurd en als één vlakte uit, vind ik. Ach, er is overal wel wat op aan te merken, natuurlijk, maar volgens mij kunnen de ontwikkelaars bij Orbx… Lees verder »