Aerosoft Maastricht-Aachen P3D4

1

Reeds in 2012 is de eerste versie van dit product uitgegeven welke later eveneens gebundeld is in een Dutch Airports product. Aerosoft heeft het opgewaardeerd naar een P3D4 versie welke voor bestaande gebruikers gratis is. Echter een eerste aanschaf is met €15 ook meer dan redelijk geprijsd lijkt mij. Te koop via simMarket.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
PHMAC

Afgaand van de foto’s lijkt het erop dat het pakket niet is ge-update naar de huidige situatie in Beek. Er is inmiddels flink wat veranderd op het vliegveld. Zo staat het Golden Tulip hotel er al lang niet meer en is er een hele nieuwe vrachtterminal met platform bijgebouwd. Ik ben blij met deze update voor P3Dv4 en zéker voor die prijs…Ik had echter graag iets extra betaald voor een versie die écht up to date is. Zeker met het oog op de aankomende release van Orbx NL zal de interesse voor ons land en onze velden de komende tijd… Lees verder »