TerraMaxx – Seasons for X-Plane uitgekomen!

5

X-Aviation heeft het voor elkaar! De Lente, Zomer, Herfst en ach we doen de Winter er ook maar gelijk bij!😉Nu uitgekomen is hun “TerraMax Seaons” voor X-Plane 11+, klik op het linkje voor meer info, of het aaschaffen (39.95 USD).

Captains,

Over the years we have released SkyMaxx Pro, Real Weather Connector, SoundMaxx, and MaxxFX. The community support throughout the release cycle of these products has been nothing short of fantastic, and we have listened to requests from many of you over that time. Today, we are really excited to officially announce TerraMaxx!

TerraMaxx will bring you seasons in X-Plane, and it does it without you ever having to leave the simulator, or even having to manually switch out season sets! There are settings in the plug-in menu if you desire to force a season to show, but the product has it’s own algorithm on when to show seasonal textures based on location, time of year, and your current flying position (meaning it can also change during the flight).

The proper feature list is as follows:

  • Automatic swapping of X-Plane’s default scenery with seasonal representations of summer, autumn, mild winter, and deep winter based on your simulated location, date, and temperature
  • Replacement tree textures with 4X the resolution of default and seasonal variations
  • Optional post-processing effects to give autumn and winter scenes season- appropriate hues
  • If you indicated that your GPU has more than 5GB of VRAM when installing, high-resolution normal maps for default scenery will be installed, to give the appearance of more depth to the terrain. You can easily switch between the normal map option with the installer.

5
Laat een reactie achter

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Persoonlijk vind ik de hele scenery een groot probleem bij Xplane. Ik heb geen zin om de juiste volgorde te bepalen in de ini file en daar urenlang op te studeren. Het moet net zo eenvoudig gaan als in P3D. Gewoon een executable en klaar is kees.

Wim van Dijk

Mee eens, maar x-organizer kan veel installatieleed vermijden of verhelpen.

Stephan

Tjah, een beetje een dubbel gevoel. Ik denk dat de meerderheid binnen X plane werkt met fotorealistische scenery als bijvoorbeeld Ortho4XP. En daarop zal dit niet werken, dus vrees ik dat dit product moeilijk verkocht geraakt binnen de groep X plane simmers. Pas wanneer het compatibel is met fotoscenery zal dit voor velen de deur openen. Ik zal in elk geval passen gezien ik uitsluitend in Ortho4xp vlieg. En wil ik seizoenen, dan vlieg ik eens in prepar3dv4.