Gratis X-Plane 10+/11+ Photo-Real scenery Europa

2

Altijd al een beetje teleurgesteld in de wereldwijde scenery waaronder europa van o.a. X-Plane V10+ en/of V11+?, En wilt u graag een realistisch Europa, met de juiste 3D gebouwen op de juiste plek, en bovenal….GRATIS?, Het kan HIER, En weet u wat het mooie is? U hoeft er bijna niks voor te doen, dus geen ingewikkelde installatie met allerlei programma’s, Gewoon uw gewenste regio aanklikken, downloaden, en elke file uitpakken binnen X-Plane in de ”Custom Scenery” folder. That’s all again folks! 😉 Succes! Update: Ikzelf heb zojuist in nog geen 20 min heel Nederland gedownload en geinstalleerd, en het resultaat is geweldig! Zelfs alles Seizoenen met hun eigen kleuren zitten er automatisch bij! 🙂

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Jeroen

Hoe is dit vergelijkbaar met de kwaliteit van Orthoxp? Dit ziet er wel gemakkelijker uit!

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
474