Winnaar bekend!

5

Een ruime week geleden vroeg ik u i.v.m. de nieuwste prijsvraag ons te laten weten hoe/waarom u met het flightsimmen begonnen bent, het verhaal van Fred Menge sprak mij erg aan, en Fred is dan ook de winnaar,  van harte gefeliciteerd Fred😎👍geweldig om zo levendig te vernemen hoe realistisch u bezig bent met het simmen, stuurt u mij svp d.m.v. een P.M. uw gegevens, en de gewenste lengte van de extension die u wilt? )U kunt kiezen uit: 50mm / 75mm of 100mm) , Dan zorg ik voor de rest en komt de extension incl verlengingskabel volgende week gelijk uw kant op👍😀, iedereen bedankt weer voor uw reacties.

 

5
Laat een reactie achter

3 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Matthias

Hoi Marco,

Ik kan alleen maar zeggen, Helemaal mee eens! Helaas gaan Maikel en ik hier niet over, Maar ik zal ook uw reactie meenemen in de mail die ik ga maken aan de desbetreffende persoon/personen.
Heb nog wat gedult s.v.p. 😉

m.v.g.

Matthias

Marco

Ik ben altijd wel in voor vernieuwing, maar de nieuwe look van de site komt op mij wat rommelig over. Alleen de kleur al 😛 Hopelijk wordt hier nog iets mee gedaan in de toekomst, want echt overzichtelijk is het niet meer.

Bram Stikkel

Zou je nog een linkje naar de verhalen kunnen toevoegen, Mathias? Ik kan het niet zo snel meer vinden…

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
538