simFlight interactie: uw favouriete product

4

Afgelopen Zondag opperde ik het idee om één of diverse terug kerende interactieve items te plaatsen. Hierbij het vervolg met als eerste het item “uw favoriete product”. Ikzelf had al  Aerosoft Trondheim-Varnes 2.0, Jetstream Nentes Atlantique en Fight1 Ultimate Traffic Live benoemd alsmede waarom. Graag lezen wij alsmede de overige bezoekers uw favoriete product en natuurlijk ook waarom?

Laat een reactie achter

4 Reacties op "simFlight interactie: uw favouriete product"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Okay, daar gaat ie dan: mijn favoriete addon is Active Sky Next. Dit is de eerste versie van Active Sky productserie, die het weer in de sim niet alleen weergeeft op basis van de weerstation gegevens (dat doen ze allemaal) maar ook op basis van de neerslagradar gegevens. Dit laatste maakt, dat het weerbeeld om je heen, superrealistisch is in die zin, dat je links van je helder weer kunt hebben terwijl rechts van je zware bewolking komt opzetten. Heel gaaf vind ik ook, dat je tijdens het vliegen ineens een regenbui kunt krijgen die binnen een minuut weer ophoudt,… Lees verder »

Mooi geheel Bram. Je pmdg verwijzing had ik wel al op onze Facebook pagina gezet.

Ah, die had ik even gemist, Maikel. Als dat niet teveel fsp gaat slurpen, lijkt het mee een geweldige addon.

Mooi stukje Bram, Dank hiervoor en u ook prachtig weer gewenst natuurlijk! 🙂

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
510