simFlight.nl DTG FSW weekend – Zondag

6


simFlight.nl mag dit weekend 5 licentie codes voor Dove Tail Games hun Flight Sim World vergeven. Een pracht actie welke ik verdeeld heb over het aankomende weekend. Vrijdag 1 code, Zaterdag en Zondag 2 codes. Het zal uitkomen op een loting tussen de ingezonden reacties.
Als U in uw reactie bijvoorbeeld wilt aangeven hoe U in de Flight Sim wereld gekomen bent. Met wat voor een soort vluchten U zich zoal vermaakt. In welk(e) toestel(len). Of en van welke toevoegingen U gebruik maakt of later zou willen maken. En wat U in de toekomst graag nog in FSW zou willen zien? Verdere inspiratie wordt natuurlijk ook gewaardeerd. DTG leest namelijk mee en leert graag van ons allen voor de verdere ontwikkeling.
Bedankt en wij zien uit naar uw inzending. (Herhaalt meedoen, geen probleem.)
Update: De laatste 2 FSW licenties zijn gewonnen door Dick en Bert. Alle deelnemers bedankt.

Laat een reactie achter

6 Reacties op "simFlight.nl DTG FSW weekend – Zondag"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Dovetail levert Flight Sim World.

Dovetail googlen levert op: zwaluwstaart.
Er is een dovetail rail, jig, saw, box, mount, guide.
Je hebt zelfs een dovetail joint.
Teleurstellend voor cannabis gebruikers, want het gaat in dit geval om een zwaluwstaart verbinding.
Verder vond ik dit: Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: één waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. En dat doen ze bij Dovetail! Een verzorgt stukje Flightsimulator leveren voor echte mannen. Of praat ik voor Dove-mansoren?

Het vliegbrevet halen: hoe werkt dat? Velen dromen ervan, het behalen van het vliegbrevet. De droom ontstaat vaak na een eerste vliegles. Het gevoel zelf te kunnen vliegen, waar je ook maar wilt, is de ultieme vrijheid. Wat zijn de kosten van het zelf vliegen? Een vliegbrevet behalen op een eenmotorig-vliegtuig is niet goedkoop, reken op minimaal €10.000,-. De kosten zijn opgebouwd uit; de huur van het vliegtuig, de instructeur, landingsgelden en examengelden. Een goedkoop vliegtuig om je vliegbrevet op te halen kost gemiddeld zo’n €140,- per uur. Een instructeur vraagt gemiddeld €40,- per uur. Afhankelijk van het vliegveld is… Lees verder »

Mijn eerste Flightsim ervaring? Heel lang geleden. FS2000 geleend van de bibliotheek. Dat kon toen nog. Ik was echt helemaal verkocht toen ik ontdekte dat je letterlijk de hele wereld over kon vliegen. Dat vond ik geweldig!

Geleend van de bieb, geweldig! 🙂

Heel, heel lang geleden, toen ik nog een knulletje was, bestonden er al computers en dingen die digitaal waren. Ik had een vriend, die van zijn vader een horloge had gekregen. Geen analoge, maar een digitale. Het was één van de eersten, waar toen ongeveer 1200 gulden voor moest worden neer gelegd. Zijn pa had hem gekocht in Singapore. Veel later waren deze horloges bij de Blokker te koop voor 10 gulden. Toen ik mijn eerste Nokia telefoon kreeg, werd mij vertelt dat hier meer capaciteit in zat, dan de computer van de eerste Apollo raket die op de maan… Lees verder »

Bedankt voor dit leuke stukje Dick 🙂

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
496