Aerosoft Approaching Dortmund – beschikbaar

1


Ik heb de ontwikkeling van dit product volgens mij geheel gemist. Een leuke verrassing dus daar ik afgelopen December Ftx Duitsland Noord en Zuid heb aangeschaft en hierbinnen nu keuze heb uit vele producten van diverse ontwikkelaars. Als Aerosoft de noemer Approaching gebruikt houdt dit in dat zowel het vliegveld als de bijbehorende stad uitgebreid is ontwikkeld, zo ook bij Dortmund. Het geheel is te koop via simMarket voor €20. Wilt U Dortmund op de kaart opzoeken dan kan dit via deze Google Maps verwijzing.

Laat een reactie achter

1 Commenteren op "Aerosoft Approaching Dortmund – beschikbaar"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Ik heb de update gekocht, maar ik ben niet super enthousiast. ‘T lijkt hetzelfde als met Aerosoft EDDH-Hamburg: Een rechtstreekse port van de FSX versie zonder veel aanpassingen. De graphics zien er (sub)standaard uit.
Not impressed.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
508