Simbreeze Hurghada X v2 P3D4

5

Dit is wel een verwarrend gekozen product titel lijkt mij. Een product uitgebracht voor Fsx, daarvan de 2e versie en nu geschikt voor in P3D4 lijkt mij een mooie opsomming. Te koop via simMarket voor €24. Ikzelf vindt vliegen boven al dat zand echter weinig inspiratie vol.

Laat een reactie achter

5 Reacties op "Simbreeze Hurghada X v2 P3D4"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Matthias
Lid

Hierbij is deze discussie gesloten.

Matthias
Lid

Beste Michel, om eerlijk te zijn, ik snap zijn opmerking wel, op prachtige bezienswaardigheden na bestaat Egypte voornamelijk uit woestijn, en woestijnen bestaan nu eenmaal uit zand 😉 dus uw opmerking vind ik nogal fel, net als u mag ook Maikel zijn mening hebben, dit mogen we allemaal, maar laten we het wel vriendelijk houden en minder fel 🙂

Michel
Gast

Egypte bestaat absoluut niet voornamelijk uit woestijn daar ga je alweer de mist mee in.
Je doet nu net voorkomen dat Egypte een grote zandbak is en dat is dus absoluut niet waar en dit is niet de eerste keer dat je die opmerking maakt als “Ikzelf vindt vliegen boven al dat zand echter weinig inspiratie vol”

Michel
Gast

Sorry maar ik vind jouw opmerking “Ikzelf vindt vliegen boven al dat zand echter weinig inspiratie vol” nergens op slaan het blijkt wel dat jij een totaal verkeerd beeld hebt over Egypte