Luchthaven Innsbruck panorama webcam

2

Deze week vloog ik weer eens vanaf het mooie Orbx Innsbruck (momenteel met stevige korting) en het viel mij op dat de sim in een winters landschap werd getekend. Ik was eens benieuwd naar het werkelijk weer en kwam zo via een zoekopdracht uit op deze panorama webcam. Op mijn vaste pc kan ik met de muis het beeld draaien en om de x tijd zal er een nieuwe foto worden getoond. Leuke om het veld zo eens (volgens mij semi live) te bewonderen.

Laat een reactie achter

2 Reacties op "Luchthaven Innsbruck panorama webcam"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel-pe1123
Gast

Leuk om te lezen dat je blij met deze tip bent. Ik zie het ook duisteren aldaar nu.

Bram Stikkel
Gast

Gave webcam, zeg. Bedankt voor de tip! Ook leuk om de mooie bergomgeving te bekijken op meer heldere dagen.