Gratis Nightlightning voor FSX en P3D

2

Er zijn veel add-ons op de markt om de nachtverlichting te verbeteren binnen FSX/P3D, maar wist u dat het ook gratis, en ook nog eens van prima kwaliteit kan? De mensen achter ”Smart Sim Design” bieden de door hun zelf ontwikkelde pakketten hier aan onder de naam “Smart Sim Design 3D Night Ligths“. Verkrijgbaar zijn: Ukraine Pro Lights X v2.2.1, Africa Pro Lights X v1.0, Europe Smart Sim Lights 2017 v1, Russia Smart Sim Lights 2017 en Asia Smart Sim Lights 2017.

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Werner Verwaal

Ziet er fraai uit. Veel meer verlichtingbronnen

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
500