Nieuwe Xplane V11 ”Alpilotx’s” HD Mesh Scenery V4 preview shots

7

Weer zijn er nieuwe preview shots verschenen van de aankomende gratis HD Mesh Scenery V4, deze wereldwijde textures veranderen straks uw Xplane V11/V11.10 wereld aanzienlijk, zodra uitgekomen en te downloaden hier laten we het hier op Simflight.nl weten. UPDATE: Ik kreeg zojuist een mail van Alpilotx dat het gehele pakket al in December uitkomt, Dus nog dit jaar kunnen we over een nog veel mooiere Xplane V11 wereld vliegen.

7
Laat een reactie achter

3 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Stephan

Bedankt voor de tips mensen. Ik heb al grote investeringen gedaan in prepar3d v4 zoals A2A, pmdg 737,777 ,tal van luchthavens, bijna alles van Orbx, active sky, evdir,Rex, noem maar op… En ik ben van plan om vooral mijn geld te blijven investeren in prepar3d v4 omdat die inderdaad completer zijn. Maar blijkbaar is X plane zeer goed voor vfr liegen en is de freeware ook wel goed. Dus dacht ik, waarom niet combineren . Alleen stel ik mij de vraag of het de moeite loont om X plane 11 te aan te schaffen voor vfr? Want als je alles… Lees verder »

Stephan

Zijn er hier mensen die zowel x plane 11 of prepar3d v4 op dezelfde pc staan hebben? En zo ja, draait dit goed? Ik zou mijn ifr vluchten met prepar3d doen en mijn vfr in x plane 11. De luchthavens zou ik blijven investeren in prepar3d v4 en x plane 11 zou ik vooral gebruik maken van de freeware. Iemand tips of aanbevelingen hieromtrent? Bedankt

Marco

Hier zowel P3D v4 als X-Plane 11 in gebruik. Met hetzelfde principe, P3Dv4 voor IFR en X-Plane voor VFR i.c.m. Ortho4XP. Beide programma’s kunnen prima naast elkaar draaien.

X-Plane mist voor mij op dit moment te veel belangrijke functies om ook het IFR gedeelte af te handelen. Denk aan een goede Weather engine, ATC en study level toestellen zoals PMDG, FSLabs etc.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
524