Globall Art Toronto Pearson Int. WIP CYYZ X-Plane

0

On behalf of Globall Art, we're pleased to offer you some WIP (Work In Progress) exclusive screenshots of their upcoming CYYZ airport for X-Plane.According to Richard "Globall Art Toronto Pearson International Airport, or Lester B. Pearson International Airport) is the main airport in the Toronto metropolitan area, Canada. It is located approximately 20 miles from downtown Toronto, in the nearby city of Mississauga. It is the busiest airport in Canada and the 29th busiest in the world, as the number of passengers moved annually. Expected release date 11/24/207 Black Friday"

Posted by X-Plained on Sonntag, 12. November 2017

Ik zie tegenwoordig heel wat mooie X-Plane afbeeldingen van vliegvelden voorbij komen welke van gepaste afstand getoond worden. Vooral het weer effect, met enig vocht in de lucht, trekt steeds mijn aandacht. Zo ook bij een getoond afbeelding in bovenstaande ‘video’ van Toronto Int. welke voor X-Plane in aanbouw is.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
522