Released! Majestic Dash-8 Q400 Pilot & Pro editions voor P3D V4

4

Zojuist uitgekomen zijn de Majestic Dash-8 Q400 Pilot en Pro editions voor P3D  V4/4.1, natuurlijk verkrijgbaar bij ons vertrouwde simMarket voor de prijs van 49.95 Euro,  en de Professional edition voor 74.95 Euro, mocht u de 32 bits versie al hebben koopt u ze voor maar 17.95 Euro (Pe) en  24.95 Euro (Pro) Voor alle info/aanschaf gaat u naar simMarket.

UPDATE OFFER

If you previously purchased MAJESTIC SOFTWARE – DASH 8Q 400 PRO EDITION FSX P3D or MAJESTIC SOFTWARE – DASH 8Q 400 PRO EDITION – INTL SALES FSX P3D at simMarket, you are entitled to the special upgrade price of EUR 24.14 incl. VAT (19.95 excl. VAT) only. NOTE: The special upgrade price will be awarded automatically, therefore you must be logged into your same account used to purchase the previous version! If in doubt contact simMarket support first! NO REFUNDS GIVEN!

4
Laat een reactie achter

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

En ik heb hem draaien sinds enkele minuten. Even op de P getoetst om het met jullie te delen. Weer soepel als vanouds, draai net de baan van KMRY op onder een heldere hemel. ROLING!!

Na de NGX mijn 2e favoriete toestel om mee te vliegen.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
530