Airworthy Designs St. Maarten voor X-plane 11

1


We kennen allemaal wel de vreselijke beelden van St Maarten en de omliggende eilanden, Hopelijk komen ze er overheen, Sterkte lieve mensen! Maar er is ook goed nieuws! Echt hoor, ik kan er niet meer omheen, Ikzelf en zoals steeds meer lezers ook al beginnen op te merken kunnen we er niet meer omheen, X-plane is met versie  11.10  echt volwassen geworden, Ikzelf vlieg er nu zelfs vaker mee als met P3D V4.1, En dit weten de ontwikkelaars ook, steeds meer begeven zich in de wereld ”X-Plane”, Nu werkt alweer enige tijd ”Airworthy Designs” aan St. Maarten voor X-plane 11, En hoe!, Kijkt u maar eens naar de laatst geplaatste screenshots……Wat een detail!” Mmmmmmm I love the smell of kerosene in the morning!” facebook.com/AirworthyDesigns

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Harald

Ja ja die X-plane…
Eindelijk de juiste mensen aan boord…
Mooi!