DCS World Miltech-5 BO-105 Preview

0

Onze vrienden van HeliSimmer hebben een preview geplaatst van de aankomende langverwachte Miltech-5 Bölkow BO-105 voor DCS World, Deze heli is o.a. bekend als het  eerste type Lifeliner in Nederland, Ook wel aangeduid als ”Vliegende Aardappel” vanwege haar lompe en op een aardappel lijkende romp, Voor mij zal dit wel eens mijn lievelings-addon kunnen gaan worden, Hier de link: helisimmer.com/previews/quick-preview-miltech-5-bo-105-dcs/

Lees vooral verder voor meer info:

Wist u trouwens dat ”The Flying Bulls”, Het  kunstvliegteam van Red Bull vliegt met deze kist? Ze hebben er twee welke eerst bij de Duitse Politie gevlogen hebben, De keuze voor deze heli is niet vreemd aangezien deze kist weliswaar oud is, maar qua vliegeigenschappen tot op heden nog niet verslagen is door andere typen helikopters, Hoe ik dit allemaal weet als simpele flightsimmer? 😉 Hier de link met deze info, en nog meer: flyingbulls.at/en/fleet/bo105-c/

O ja, Niet te vergeten! Ze hebben zelfs als adviseur de hulp van niemand minder dan Flying Bulls piloot Rainer Wilke: flyingbulls.at/en/pilots/rainer-wilke/

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van