15 oktober vliegen bij FsFan Voorschoten

0

Deze zondag doen we de laatste voorbereiding voor het FSweekend in Lelystad. Verder, als altijd, passeert natuurlijk de laatste stand van zaken wat betreft ervaringen met updates van Prepar3D V4, FSW en X-plane 11 de revue. Ook voor de onervaren vlieger is er altijd gelegenheid zijn vragen met meer ervaren vliegers te delen. Er is altijd wel een PC te vinden om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. En vliegen doen we natuurlijk ook. On-line of geheel zelfstandig genieten van een mooie vlucht met eventueel een drankje op de tafel.

Uiteraard zijn jullie altijd welkom in Voorschoten. Op onze website vindt je meer details  http://fsfan.nl/

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
506