Aerosoft Cologne EDDK – kennismaking

0

Ik was even niet in het Aerosoft forum geweest en kwam zojuist dit nieuwe project voor vliegveld Keulen tegen. Ik heb bovenstaande afbeelding gekozen vanwege het detail, maar er worden er diverse getoond. De ontwikkelaar heeft tevens afbeeldingen geplaatst en enkele zijn opbouwende .gif bestanden. Ontwikkelaar Jo gebruikt een nieuwe techniek waardoor er kennelijk extra detail getoond kan worden. Dit vindt ik goed te zien in de regenwater afvoer afbeelding. Keulen is gelegen iets ten Oosten van het meest Zuidelijke puntje van Nederland, en volgens mij had het ook de titel Mega kunnen gebruiken. Het is een flink groot veld.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
494