X-Plane V 11.10 update

3


Onze vriendelijke collega’s van FSelite.net hebben nieuws geplaatst en toestemming gegeven om een linkje te plaatsen wat betreft de aankomende 11.10 update voor X-Plane 11 Het wordt de eerste echt grote update voor X-Plane 11 met drastische verbeteringen, extra’s waaronder ruim 534  nieuwe vliegvelden en 620 nieuwe extra gedetaileerde vliegvelden, Onafhankelijk te bewaren “Aircraft controller instellingen” en nog heel veel meer extras aan verbeteringen, Ziet er goed uit allemaal!: fselite.net/news/rumour-x-plane-11-10-release-notes-leaked-new-features-bug-fixes/

3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
rubster

Goh en om 21.00 uur vanavond komt prepar3d v4.1 uit. Jammer dat het dit weekend mooi weer wordt 😉

Harald

Mooi!

Ga zo door!