6
Laat een reactie achter

4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Martin

Hoi Gert,
Die problemen met de laatste Windows 10 Creator update heb ik dus ook.
Heb jij dat weten op te lossen?
Zal zelf vandaag de nieuwste versie van P3D (V4.1 ) vanaf scratch installeren en hopen dat alles weer vloeiend gaat draaien.
Groet Martin.

Gert

Dag Martin,
De Windows 10 Creator update gebruikt zijn eigen Microsoft nVidia GPU driver en zorgt voor de problemen. Gewoon de laatste nVidia driver downloaden voor de aanwezige videokaart en die installeren met optie “clean install” (schone installatie) aangevinkt. De PC zal een extra keer opstarten en na de installatie van de originelen whql nVidia driver zouden de problemen opgelost moeten zijn. Succes ….

Gert

Beste Matthias, Waar lees je dat er “verbeteringen oa voor AeroflyFS 2, FSX/ FSX SE, en Prepar3D V1 t/m V4” zijn ? Heb je deze driver op al de hier genoemde sim’s zelf uitgetest of zo maar aangenomen? In de officiele release notes van Nvidia lees ik hier niets over ! Zie: http://us.download.nvidia.com/Windows/387.92/387.92-win10-win8-win7-desktop-release-notes.pdf Mijn advies is dan ook: wees voorzichtig met het gelijk downloaden en updaten van je huidige goed werkende driver, veel problemen de laatste tijd mede veroorzaakt door de laatste Windows 10 Creator update. Beter is eerst om ob.v. het P3Dv4 forum te bezoeken en aldaar te raadplegen… Lees verder »

Egbert Drenth

In het artikel:
“Ook nu weer een driver met verbeteringen oa voor AeroflyFS 2, FSX/ FSX SE, en Prepar3D V1 t/m V4”
Kan je aangeven welke verbetering dat zijn en/of de bron?
Ben erg benieuwd welke specifieke verbeteringen zijn doorgevoerd.