VIRPIL al bekend onder jullie?

2

Er zijn veel liefhebbers van de in Oost Europa gebouwde helikopters en vliegtuigen waaronder ikzelf, Ze hebben iets vreselijk stoers over zich, Nu kreeg ik zojuist een mail van het minder bekende VIRPIL met hun prijslijst en aanbod, Deze ontwikkelaar heb ik ooit eens gemaild en ze hebben woord gehouden en mij terug gemaild nu de shop open is, Ze maken controllers na van hoge kwaliteit welke in o.a. de Sukhoi SU-27 en de SU-33 gevechtsvliegtuigen zitten, En daarnaast ook in verschillende uitvoeringen van de KA-52 Black Shark , Mil Mi-24 en Mil Mi-35  Gevechtshelikopters, Vooral de lage prijzen vallen mij op, Trouwens voordat u gaat twijfelen, Ze zijn betrouwbaar  in service en leveren netjes op tijd, Dit weet ik uit eerste hand, O ja! Ook maken ze Desktop hardware om uw controller (Stick / Throttle) aan uw tafel of bureau te monteren en zijn net als met de Hotas Warthog van Thrustmaster verschillende sticks te monteren op de ”Base”, Nieuwsgierig geworden? Klik de link: https://virpil.com/en/

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Harald

Jazeker… Heb dit project een tijdje gevolgd samen met een paar Engelse simmers.. Het probleem bij hun was en is ,is dat er constant vertragingen waren/zijn in de ontwikkeling en productiec van deze Stick… Ook hun communicatie met customers die het product al helemaal betaald hadden en vervolgens niks meer hoorden gaf te denken… De Virpil is nu eindelijk bestelbaar op hun eigen webshop als ook bij Amazon.UK.. Een redelijk hoogwaardige Stick met evenals de VKB Pro Gladiator een metalen Gimbal in plaats van plastic zoals bij de Thrustmaster Warthog. Zelf heb ik een VKB Pro MK 2 Gladiator in… Lees verder »

Sylvain

Toevallig vandaag ook op hun website terecht gekomen. De compatibiliteit met het handvat van de Thrustmaster Warthog vind ik uitermate interessant… Wanneer ik in de toekomst uitkijk naar een nieuwe joystick maakt deze veel kans!