Samsung Odyssey VR bril komt eraan.

0

Voor mij geheel onverwachts is mij vandaag per mail laten weten dat per 6 November 2017 deze ”Nextgen” VR bril uitkomt en voor 499 USD al te pre-orderen is, Wat mij als eerste opvalt aan de eigenschappen is de hogere resolutie (2880×1600), Dit is 75 procent scherper als de Oculus Rif en de HTC Vive, Ook krijgt u er voor deze prijs twee motion controllers bij, al met al lijkt het mij een nette prijs voor wat je krijgt, Maar eerst eens afwachten wat in November de eerste reviews ons gaan vertellen, Hier twee linkjes met info, en een preview:

microsoft.com/en-us/store/d/samsung-odyssey-windows-mixed-reality-headset-with-motion-controllers/8W91R774PDKK

http://www.techradar.com/reviews/samsung-hmd-odyssey

Device Specifications

  • Resolution: 2880 x 1600
  • Display: OLED
  • Refresh rate: Up to 90Hz
  • Field of view: Up to 110˚
  • Headphones and dual array mics

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van