Milviz FG-1D Corsair uitgekomen voor P3D.

3

Een echt stoere WW2 kist van oa de US Marines en US Navy welke met name in ”The Pacific” werd gebruikt, Na WW2 werd ze door de Amerikanen ook gebruikt in de ”vergeten” Korea oorlog,  Daarnaast hebben o.a. ook de French Navy, Royal Navy en New Zealand Navy lange tijd dit toestel nog in dienst gehad , Inmiddels heeft Milviz hun Corsair uitgegeven, Hier verkrijgbaar voor de introductieprijs 34.99 USD, Later zal dit 39.99 USD worden: milviz.com/flight/products/FG1D/

Let op! Alleen voor: P3Dv2, P3Dv3, P3Dv4.

3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram Stikkel

Wat een práchtige shot van een práchtig vliegtuig!
Heeft mijn vader vermoedelijk in het echt zien vliegen, toen hij als radiotelegrafist deel van de bemanning uitmaakte op een Mitchell B-25 van de KNIL. Het is namelijk het enige bouwpakket model dat hij ooit als 1/32 schaalmodel gemaakt heeft.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
490