Turbulent TerraFlora vs Ftx Global Trees HD

3


Momenteel ben ik in de overgang van P3Dv3 naar P3Dv4, beide producten draaien momenteel op mijn systeem. Daarnaast blijft ik producten uitproberen en het laatste is momenteel Turbulent Designs hun TerraFlora. Zoals vaak wordt genoemd dan wel gevraagd is de vergelijking dan wel verbetering van dit product t.o.v. Ftx hun Trees HD. Dit ziet U mooi met bovenstaande video. Let op. Net voor het 11 minuten moment wordt een sterk punt genoemd dat TerraFlora mogelijk niet werkt binnen Ftx regio’s en dat U daar hoe dan ook vast zit aan Ftx hun eigen ‘groen voorziening’.

3
Laat een reactie achter

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Stephan

Ik ben er nog niet uit. Ik vind het groen in ftx realistischer dan in TerraFlora. De winter textures zijn dan iets beter in Terra Flora vind ik. Behalve boven Rusland waar het contrast van de sneeuw in TerraFlora te groot was in combinatie met de sneeuw op de grond. De herfstkleuren zijn dan in TerraFlora ietwat realistischer en dus minder fel dan in FTX. Voor wie nog de standaard textures staan heeft in zijn sim , kan hij perfect kiezen voor de nieuwste versie. Voor wie de FTX threes al gebruikt, vind ik het niet de moeite om de… Lees verder »

Maikel

Ik zag wel meer vollere bossen. Maar vaak e e n kleurig. Als fanatiek ftx gebruiker is het een nadeel als dit product daar inderdaad niet binnen werkt. De bomen zijn wel scherper getekend. Lastig, zeker voor de beginner om zoveel een product te moeten onderzoeken.

Harald van de Velde

Naar mijn mening is deze vergelijking een beetje appels met peren vergelijken…
FTX is een wat ouder programma en heeft een wat andere opzet misschien..
Afgezien van de soms wat vreemde kleuren van bomen bij FTX kan ik persoonlijk niet helemaal de meerwaarde zien van TerraFlora..

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
512