FlightControlReplay Professional v3.5

0


Op het eerste gezicht komt bovenstaande video, maar ook de aankondiging email die wij ontvangen, nogal verwarrend over. Na rustig lezen leerde ik dat de bovenste software instantie wordt gebruikt om een eerder gevlogen vlucht af te spelen. De onderste instantie zorgt er weer voor dat U live in uw sim formatie kunt vliegen met de opgenomen vlucht. Voor verdere mogelijkheden raad ik U aan rustig onderstaande email door te lezen en de product pagina bij simMarket. Dit vlucht opname programma kost €18 ex.

Thanks to Users and feedbacks I m proud to annouce new FlightControlReplay Professional v3.5 Summer Update,one of the most complete flight recording software that permits to record and play flight situation and a lot of useful things. This v3.5 Summer Update include last version of SimFramework internal engine that adds FREE for all customers:

– New optimized algorithm for PlayASAI feature and standard Replay that increase performance.
– Bugfixes (Google Earth KML altitude missing , etctetc).

This video shows how it is very funny fly in formation with the same Recorded Flight with two instance of FCR . One with standard Load replay and other instance with the same Recorded Flight loaded via PlayASAI feature.

You are able also to flight in real time formation , using your user aircraft (with you as Pilot) and one Recorded Flight loaded as PlayASAI in FCR .

After that release , my focus will be on FlightControlReplay v4 (expected in Autumn 2017).

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
500