FlyTampa – p3dv4 update’s

5

Ik ben momenteel bezig met mijn eerste p3dv4 ervaringen. Dit houdt logischerwijs in veel uitproberen en veel downloaden en installeren. Om het mooiste te testen leek mij Flytampa Schiphol een passend product, maar zou dit al p3dv4 geschikt zijn? Blijkt dat Flytampa al hun producten van een zip update bestand voorziet. Deze kunt U hier vinden. Alle Flytampa producten zelf natuurlijk hier bij simMarket. Hierna zal ik mij met het weer van Active Sky en / of REX bezig gaan houden, U nog tips?

5
Laat een reactie achter

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Ik vind die update om te huilen en heb Schiphol gedeïnstalleerd. De framerates zakten bij mij als een kaartenhuis in elkaar op het moment als ik er overheen vloog.
Er zijn er meer die er over klagen….

Ad Koolmees

Beste Maikel, Je slaat bij mij precies de spijker op de kop, te weten ik heb afgelopen vrijdag FlyTampa Amsterdam aangeschaft, heb nu ook P3Dv4, had al Rex texture direct ( nu ge-update naar P3Dv4) Nu komt het, ik heb Active Sky NEXT with soft clouds voorP3Dv3.4 Ik zie Active Sky als een heel groot bos met heel veel bomen. Wat zijn de verschillen tusse alle modules van Active Sky. Ik weet nu nog niet precies wat te doen om weer een goede ASN op mijn P.C. Te krijgen. Wat is nu het beste om te doen. Moet ik de… Lees verder »

rubster

Wat betreft ASNext die moet geupgrade worden naar Active sky voor P3v4. ASN is niet voor p3v4. Asca zijn wolken texturen vergelijkbaar met REX. Voordeel van ASCA met Active sky is dat deze samenwerken om de juiste omgeving op het juiste moment te creëren. De instellingen van Active sky raad ik je aan om gewoon eens de handleiding door te lezen. Daar staat alles in en extensief omschreven wat alles is. En er is altijd Youtube, waar honderden filmpjes staan. Flytampa is behoorlijk slordig met hun upgrade naar v4. Voordeel wel dat ze 1 van de eerste waren. Zorg dat… Lees verder »

sim123

het is erg jammer dat mensen zich weinig verdiepen in hoe en wat alles staat duidelijk op de website van ASN active , AS ( active sky ) 2016 is alleen geschikt voor P3d V4, wanneer je asn next hebt kun je tegen upgrade prijs AS2016 kopen nu trouwens in aanbieing. ASCA is toevoeging wat is samen werking met rex high res textures gebruikt. het is niet zo lastig als je even de moeite neemt om te googlen.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
470