Atsimulations Cri Cri – een aparte twin

1


Bovenstaande ontwikkelaar vroeg ons wat aandacht voor zijn product te geven, maar als je dit product eenmaal ziet krijgt het vanzelf al je aandacht. Wat een apart toestel! Het is het kleinste twin toestel welke er bestaat en het bestaat als sinds de jaren 70. Niet mijn wijsheid, maar Wikipedia is altijd erg behulpzaam. Het toestel kost €22 ex. bij simMarket, misschien in deze tijd net wat duur maar dus zeker een fun factor voor dat geld.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Best een geinig, En echt bestaand toestelletje, Erg origineel bedacht van de ontwikkelaar, Maar inderdaad wat aan de prijzige kant…………..Maar: Een 781MB grote file, 4K Textures en een goede soundpack maakt een hoop goed! 🙂
Ik denk dat ik de poging waag en tot aanschaf overga, Originele ontwikkelaars die goede kwaliteit leveren steun ik graag 🙂

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
500