Flightsimmen in VR uitproberen?

8

Beste iedereen, Velen van ons zullen wel eens gedacht hebben, Maak ik de overstap naar de ”Virtual Reality” wereld? Dit om mijn flightsim nog realistischer te maken, Ikzelf heb het gedaan en vind het echt heel gaaf! ๐Ÿ˜‰ Voor de personen die nog twijfelen, Of het gewoon eens willen uitproberen lijkt het mij leuk om een dagje te organiseren waarbij de mensen die het leuk vinden het VR simmen eens uit te proberen deze kans te geven,ย  Om een lang verhaal kort te maken, Mocht u interesse hebben laat het mij hier weten, En dan prikken we een datum waarop ik dit mogelijk zal maken, Kosten zijn 0 euro, Dus om de centjes hoeft u het niet te laten ๐Ÿ˜‰ Hopelijk tot snel in de VR wereld, PS, Voor de mensen zijn die zelf ook al in VR vliegen ” Ook jullie zijn natuurlijk hartstikke welkom om mee te doen, Handig om bv tips uit te wisselen Met vriendelijke groet Matthias

UPDATE: Ik heb al een aanmelding voor Zaterdag 7 Oktober, Zijn er nog meer mensen die deze Zaterdag 7 Oktober willen en kunnen? Er is nog plek voor 2 personen.

8
Laat een reactie achter

6 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bert

Hallo Matthias,

Lijkt mij interessant om het eens uit te proberen. In welke periode zat je te denken en waar zou het zijn?

Gr, Bert

Axel

Hoi Matthias,

Erg interessant! Sim momenteel op een groot 4K-scherm. VR lijkt me echter ook een fantastische ervaring. Neem aan dat je mijn e-mail kunt zien als moderator? Hoor graag van je!

Groetjes,
Axel

Matthias

Hoi Frans,

Volgend jaar kom ik vast wel, Maar dit jaar zal het niet lukken ivm een operatie,
Het is te vermoeiend nog om zover van huis te gaan, Helaas.

Mvg

Matthias

Andrรฉ

Ik ben zo’n “twijfelaar” en zal zeker de kans grijpen om het eens te ervaren.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
486