SamScene3D Amsterdam City scenery

0

SamScene3D heeft hun ” AMsterdam city X for FSX and P3D” scenery uitgegeven, Prachtige echt oud Hollandsche huizen, Ik ben onder de indruk :-), Alleen de titel al, leuk! ;-),  samscene.com/products/i-amsterdam-city-x-for-fsx-and-p3d  Werkt prima samen met Orbx FTX global, vector, Europe LC,  Flytampa Amsterdam enz, En de prijs valt reuze mee!, De gehele maand Augustus maar 14 USd, Daarna gaat de prijs weer met 20% omhoog, Geschikt voor: FSX SP2/Acceleration FSX steam edition en Prepar3D v3/v4, En volgens de ontwikkelaar misschien ook wel met het freeware ”NL2000”, Hier gratis verkrijgbaar, en inmiddels ook geschikt voor P3D V4: nl-2000.com/

Bij deze wil ik ook mijn GROTE dank uitspreken voor het NL2000 team, Jullie zijn top!, En ook ikzelf ben dol op jullie scenery pakketten, Dank dank dank! 🙂

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
492