Nightlightning

2

Kennen jullie deze ontwikkelaar al? ”Chris Bell creative Design Studios” Deze maakt prachtige addons voor alle versies van FSX en Prepar3D: forums.chrisbelldesigns.com. Bekijk vooral de video’s maar eens op hun site, Ikzelf heb zojuist een aantal pakketten geinstalleerd onder P3D V4 en het resultaat is prachtig! 🙂 Een paar addon voorbeelden zijn ”Base Global Nightlightning”, ”Vector”, ”3D Bridges” en hun ”Traffic Pack”. Je betaald een vast bedrag per addon voor 2 jaar ondersteuning en gebruik, daarna 9.99 USd per jaar indien gewenst.

 

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Harald

Hallo Matthias,

Combineer jij deze lightning met die van ORBX?
Of moet ik deze uitzetten..

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
454