MILVIZ King Air 350i vernieuwde versie komt eraan

0

MILVIZ geeft aan dat ze al erg opgeschoten zijn met hun aankomende ”vernieuwde” King Air 350i, Hier de info en screenshots, P.s. let vooral op de  foto met de Nose gear landing lights, Ze gebruiken een nieuwe techniek, Prachtig!, Hierbij de link. Er staat vermeld dat  tijdens de aankomende release deze nog niet geschikt is voor Prepar3D V3/V4, Maar wel voor FSX Acceleration, FSX Steam Edition en Prepar3d Version 2 (Latest release, with all hotfixes). Inmiddels weet ik dat dit wel eens een foutje kan zijn op hun site. En ze dus hoogstwaarschijnlijk ook geschikt wordt voor Prepar3D V3/V4. Zodra ik meer weer zal ik het jullie laten weten! 🙂

Laat een reactie achter

Schrijf de eerste reactie!

  Subscribe  
Kennis van
We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
466