Ground Environment X (GEX) Prepar3D V4

3

Inmiddels is ook Ground Environment X (GEX) welke werkt oa in Prepar3D V4 uitgekomen onder de naam ”Ground Environment P3D” Ikzelf ben toch echt meer een OrbX/Ftx fan, en jullie? Maar let op! ”NOTE: GEP3D will work with all Orbx FTX ‘regional’ products and individual airport products. This product is not compatible with FTX Global. FTX Global must be properly uninstalled and all the default sim control files restored before enabling GEP3D in Prepar3D. FTX Global can not be installed after GEP3D. The two products are not compatible in any way”
Hier verkrijgbaar voor 89.95 USd: flight1.com/products.asp?product=gexp3dworld

3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maarten

Waaom schrijven jullie toch steeds …welke… in plaats van …die/dat…? Welke hoort alleen in heel formeel taalgebruik thuis.

Hallo Maarten. Jammer genoeg ben ik geen ster in NL taal dan wel schrijf gebruik. Doe mijn best maar zoals eerder aangegeven hebben wij ook een baan en privé leven en doen we dit er maar even 123 bij. (Kan ik niet de spellingcheck als schuldige aanwijzen. Haha.)