FSweekend 2017 – Poster

Jawel…… 4 & 5 november is er weer het terugkerende internationale Flightsimulator weekend. 2 dagen lang veel info over Flightsimulator. Is het saai achter het beeldscherm, pilootje spelen of is het een hobby met vele mogelijkheden, disciplines, van zelf vliegen of het begeleiden van vliegtuigen (ATC). Alleen op je zolderkamer of in een netwerk via het internet, met vele contacten over de hele wereld, voorzien van een koptelefoon met microfoon (headset). Van eenvoudig met een simpele joystick tot het bouwen van een zeer luxe cockpit, waar menig echte piloot jaloers op zou zijn. Ook het opbouwen van een cockpit is al een hobby op zich, die je in kleinere stapjes best wel kan maken. De vele verenigingen die er in Nederland zijn waar je met al je vragen terecht kan. Van een ‘eenvoudige’ VFR vlucht tot een zeer complexe approach. En wanneer je dan zelf een vliegtuig in Flightsimulator aan de grond kunt zetten, mag je daar best trots op zijn. O ja….. laten we vooral de combat jongens niet vergeten. Ook daar zijn al zeer hoogstaande software titels voor. Al met al een zeer goede reden om eens een bezoek te brengen aan dit Flightsimulator event. Wat zou uw reden zijn om eens een kijkje te komen doen. Waar kunnen we u blij mee maken. Meer info hier en download de poster hier: FSweekend2017-Poster. Plak deze op zo veel mogelijk publieke plekken om het vooral bij de jeugd onder de aandacht te brengen.

Subscribe
Kennis van
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Cees
31 juli 2017 08:35

Ben in grote lijnen eens met deze disscussie, denk dus uit de box, een idee
het nieuwe militair museum in Soesterberg !

30 juli 2017 09:50

Tijd dat men eens iets anders gaat verzinnen. Waarom altijd in dat dure museum? Na al die jaren kennen wij nu wel die Super Connie en afgetakelde 747. Alleen al aan toegang en parkeren ben je een aardig bedrag kwijt. Ieder jaar zijn de deelnemers vrijwel de zelfde met weinig nieuws dus eigenlijk gewoon een prijzige reünie.

30 juli 2017 10:53
Reply to  Gerrit Jansma

Welke deelnemers mis je dan ? En wat zou je graag wel willen zien ?

30 juli 2017 11:07
Reply to  Gerrit Jansma

Ik bedoel dat je de deelnemers nu onderhand wel kunt uittekenen en er weinig nieuws is als je al jaren het evenement bezoekt. Je ziet ook het aantal bezoekers afnemen. Op een andere locatie komt het misschien beter tot zijn recht en hoef je niet extra te betalen voor het museum. De wereld van FS is niet zo erg groot, althans in Nederland, dus je hebt eigenlijk steeds te maken met dezelfde deelnemers en bezoekers.

30 juli 2017 11:15
Reply to  Gerrit Jansma

Dus eigenlijk zeg je, gratis toegang en elk jaar een andere locatie. Dat is een hele uitdaging voor de organisatie. Mocht je tips hebben hiervoor, graag…

30 juli 2017 11:23
Reply to  Gerrit Jansma

Nee, er staat niet gratis toegang maar dat wij als bezoekers altijd een vrij aardig bedrag kwijt zijn aan het museum. En ook niet elk jaar een andere locatie. Verder kun je denken aan meer workshops waarbij de mogelijkheid is over bepaalde onderwerpen meer te weten te komen. U gaat zeggen dat het nu ook mogelijk is, maar er zijn veel deelnemers die erg opgaan in hun eigen FS wereld tijdens zo`n weekend en ik denk dat de meeste bezoekers nu het beeld van mannen in imposante vliegeroveralls die het vooral leuk met elkaar hebben nu onderhand wel kennen. IK… Lees verder »

30 juli 2017 13:26
Reply to  Gerrit Jansma

Maikel. Mischien hebben ze op Teugen ruimte? Dichter Duitsland waar fs volgens mij groot is. Of het om steeds is nieuws gaat weet ik niet. Dat is met racen of RPG ook lastig.

Wim van Dijk
27 juli 2017 20:36

Mooie poster. Nu allemaal delen via Facebook, posters ophangen. De deelnemers, veel succes met de voorbereidingen om er een inspirerend element te maken.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x