Aerofly FS 2 gratis Dash-8 Q400 en grote update zijn released!

0

De titel zegt het al, De update gebeurt vanzelf via Steam, en de Dash-8 Q400 kunt u binnen Steam zelf dowloaden op de Aerofly FS 2 ”downloadable content for this game” pagina, Heel veel plezier allemaal met deze prachtige freeware Kist 🙂

Update: Ik heb zojuist een eerste testvlucht gemaakt met de Dash-8 Q400, Ik kan alleen maar zeggen, Met deze kist en update erbij dat Aerofly FS 2 steeds meer een echt volwassen sim begint te worden.

De systemen voor meerdere toestellen zijn verbeterd, en uitgebreidt, Daarnaast laat Ipacs (De maker) met de Dash zien dat ze ook nu echt begonnen zijn met de lat hoger te leggen mede in hun soundpack (De Dash klinkt levensecht).

Natuurlijk is het nog geen Prepar3D V4 of X-Plane 11, Maar wat is deze sim gaaf zeg in VR! 😉

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van