Freeware AW139 v2.0 – FSX/P3D komt in Augustus uit

14

Voor de helisimmers onder ons, Goed nieuws! Icaro is bijna zo ver om haar gratis AW139 Versie 2.0 uit te geven, Dit is een prachtige heli van payware kwaliteit. Ze zal hier ergens in augustus te downloaden zijn binnenkort (Niet geschikt voor Prepar3D V4, maar versie 1.0 is hier nog steeds te downloaden)

Wist u trouwens dat ook onze eigen KLPD (Korps Landelijke Politie Diensten) dit type ”ZULU” vliegt? Hopelijk komt er ooit nog eens iemand op het idee om deze livery te maken, Met dank aan ”dutchaviationsupport.eu” zie het volgende linkje:dutchaviationsupport.eu/00-HTMS/KLPD.htm

 

14
Laat een reactie achter

1 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Robert

Heeft iemand ooit de moeite genomen om de AW139 van de politie na te maken?

Egbert

Dag Robert e.a., I heb een repaint gemaakt van de AW139 van de Nederlandse kustwacht Caribische eilanden (PH-CDG) – met patches en lifejackets. Deze heeft een enkelvoudige lier en ik heb ook geen foto gezien met het demontabele zoeklicht maar het is wel een SAR met lange neus zoals aangereikt door Icaro. Voorts heb ik er ook een gemaakt van TTAG (9Y-314), van Cypriotische kustwacht (702) en Algerijnse kustwacht (SA-16 nog niet klaar). Ik ben ook ff bezig geweest met een repaint voor de KLPD maar daar zitten nog wat haken en ogen aan. Ik wil dee repaints deze week… Lees verder »

Matthias

Hoi Egbert, Namens ons allemaal ”alvast bedankt!”. We houden het in de gaten.

Egbert

Dag Robert en Matthias,
Ik heb de AW139 SAR repaint van de PH-DCG van de Nederlandse Caribbische kustwacht, de repaint 9Y-AG314 van Trinidad en Tobago en de repaint van de 702 van de Cypriotische Kustwacht/SAR verstuurd naar helisimmer.com. Sergio was enthousiast van de screenshots dus hopelijk staan ze gauw op de site (zoeken op AW139). Carlos Palacio is erg druk met een opleiding dus een aanpassing van model naar één met één lier zal er (voorlopig) wel niet in zitten. Hopelijk veel vliegplezier…:)!