Winnaar bekend! :-)

0

Beste medesimmers,  Ten eerste hartstikke  bedankt voor al jullie inzendingen!, Het waren er totaal 28, Dit had ik niet verwacht aangezien voor velen de zomervakantie al begonnen is, leuk!  Deze maand is de winnaar ”Jeroen Van der Hoeven”, Hij gebruikte X-Plane 11, Een prachtig screenshot wat maar weer laat zien wat we nu al bereikt hebben ten opzichte van 10 jaar geleden. Hij gaf in zijn mail aan boven de Ardennen in Wallonië te vliegen waarbij het screenshot werd genomen in X-Plane 11. De scenery is afkomstig van Ortho4xp,  Hij heeft als nobel besluit besloten de Key voor X-Plane 11 aan zijn vader te geven, Hier een stukje uit de tekst van zijn mailtje aan mij ”Mijn vader heeft mij kennis laten maken met de vliegtuig wereld. Hij nam mij als kind mee naar Air shows en naar de luchthaven van Zaventem. Hij heeft me ook zo ongeveer vanaf mijn 9e leren vliegen op MS Flight Simulator. Dus daarom dacht ik aan hem”  En hier gaat het nu net om, Prachtig om te zien hoe een vader zijn eigen passie overgeeft aan zijn kind.

Jeroen, Nogmaals van harte! De Key en de link voor de X-Plane 11 installer zijn zojuist naar u gemaild. Veel plezier ermee! 🙂

Met vriendelijke groet,
Matthias

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van