FsFan Voorschoten vliegt op zondag 18 juni

4

Zondag is het Vaderdag en mag je dus zelf beslissen wat je gaat doen. Een uitstapje naar Voorschoten is dan een goede optie om gezellig te vliegen of de laatste nieuwtje op Flight Simulator gebied met ons team door te nemen. Wij zien jullie graag. Onze agenda is dan ook interessant genoeg.

Agenda 18 juni 2017

  1. Prepar3D V4 is volledig vrijgegeven. Enkele van ons hebben er al uitgebreid mee getest en vliegen er al actief mee. Sceneries en veel vliegtuigen kunnen we zo kopiëren uit FSX of Prepar3D v3. Ervaringen delen we graag met hen en ze kunnen nieuwe gebruikers zeker een eind op weg helpen.
  2. Het 2017 FsWeekend gaat in ieder geval door en is vastgelegd op 4 en 5 november. Frans Broekhuijsen zoekt ieders hulp om met ideeën te komen hoe onze hobby, vooral bij jongeren, meer onder de aandacht te brengen en dus meer enthousiasme voor Flight Simulator te creëren. Jullie ideeën zijn zeer welkom. En kunnen wij als FsFan weer een team samenstellen om een leuke demo en presentatie te geven. Vooral de nieuwe Flight Simulator software die we nu tot onze beschikking hebben moet toch betere mogelijkheden geven. En is het niet gewoon leuk om met een aantal mensen onze vliegkunsten, in de inspirerende omgeving van het Aviodrome, aan andere te tonen.
  3. En Steam met zijn Flight Simulator World early release programma is natuurlijk ook al even onderweg en gaat nu snel een update uitgeven met correcties voortvloeiend uit commentaren van gebruikers. Jullie ervaringen horen we hier natuurlijk ook graag.
  4. Voor bezoekers die een eerste stap willen maken zijn er mogelijkheden genoeg bij onze meer ervaren vliegers in te stappen en een vlucht met begeleiding en instructie uit te voeren.

Voor meer details kan je ons op deze website vinden:  http://fsfan.nl/

Laat een reactie achter

4 Reacties op "FsFan Voorschoten vliegt op zondag 18 juni"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur
Gast

Heel goed Gert. Zelf aan den lijve kunnen ondervinden dat de performance als een plumpudding in elkaar zakt als add-ons worden geïnstalleerd die toch niet 100% compatible zijn.

Ik hou het voorlopig alleen bij P3D V4 en PMDG 777. Met de rest wacht ik nog maar even…..

Gert
Gast
Even een Quote t.a.v. “Sceneries en veel vliegtuigen kunnen we zo kopiëren uit FSX of Prepar3D v3”. Dit zeker NIET zo het geval ! …. veel scenery en zeker aircraft add-on’s geschikt voor P3DV3 en zeker die van FSX zijn niet zomaar te gebruiken binnen P3D V4 zonder het risico te nemen dat P3DV4 instabiel gaat worden en zelf zal vastlopen. Zie o.a. ook de info gegeven door PMDG op hun website t.a.v. P3DV4: “HINGS YOU MUST STOP AND CONSIDER: Prepar3D v4 is stable. It is probably one of the more stable simulation releases we have seen in years. Prepar3D… Lees verder »
Bram Stikkel
Gast

Geen moeders, die dit lezen, denk je ? 😉

Matthias
Lid

😂😂😂😂😂😂Denk het ook niet Bram😉