Laat een reactie achter

3 Reacties op "X-Plane SkyMaxx Pro 4.5 – promo video"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

dank Wim , voor de tip.
ik vind de standaard wolken ook niet slecht.
ik zou het geld er wel voor over hebben op voorwaarde dat het geen frames p.s. kost

Tegenwoordig zijn de standaardwolken zo goed opgeknapt dat je je kunt afvragen of je wel een add-on moet aanschaffen. In Skymaxx of xEnviro zijn sommige zaken beter, maar X-Plane 11 heeft de lat dermate hoog gelegd dat de beperkte verbetering niet meer in verhouding staat tot de prijs van deze add-ons.

Niet helemaal mee eens, het weer in X-plane is toch echt wel waardeloos te noemen. Zelfs FSX default weather doet het stukken beter. xEnviro is een addon die echt wordt geprezen en biedt wel degelijk meerwaarde aan de X-Plane beleving.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
496