Nieuw vast topic

10

Beste mensen, Vaak zien we prachtige screenshots van onze favoriete sims voorbij komen en denken we, ”Hoe en met welke addons is dit mogelijk?” Vandaar dat ik mij afvroeg, Is er behoefte aan een vast onderdeel hier waarin we screenshots kunnen plaatsen en daarbij vermelden welke addons we gebruikt hebben? Om een voorbeeld te geven, Voor bovenstaand, en onderstaande screenshots gebruikte ik: 

Prepar3D V4 ……..

PMDG 747-400 Queen of the Skies II – Base Package  for Prepar3D V4

PTA (de Payware versie voor Prepar3D V4)

REX 4 Texture Direct incl Soft Clouds.

Mochten jullie dit graag willen laat het maar weten 🙂


Laat een reactie achter

10 Reacties op "Nieuw vast topic"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Ik heb de kop afgebeten. De Ngx op 29Palms hun versie van Samos. Gewoon in de sim op de ‘V’ gedrukt op het moment, geen bewerking oid.

https://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?306495-The-Ngx-parked-at-Samos

Maikel.

Waarom hier geen samenwerking met Dutchfs. En dan elke maand de mooiste hier posten.

Er zitten inderdaad soms cq regelmatig plaatjes tussen. Maandelijks item kan geen kwaad en een winnaar of top 3 op de site plaatsen schaad niet. Voor de inzendingen zou ik echter eerst opzoek gaan naar een andere positie, en die dan verwijzen. Onze forums is een logische positie.

SimFlight is nu eenmaal een nieuws pagina welke gericht, overzichtelijk en snelladend dient te zijn.

Ga je btw dan weer van die ooie prijzen vergeven? 🙂

Leuk idee. Ik denk wel, dat hoe een bepaalde combi met add-ons eruit ziet, ook afhankelijk is van de hardware die het beeld creëert (hh werkgeheugen, processortype, videokaart en gebruikte monitorresolutie. Maar, misschien wordt het dan allemaal weer te ingewikkeld… Zou ook informatief kunnen zijn, om bijvoorbeeld steeds dezelfde coördinaten en camerastandpunt te nemen (bijvoorbeeld door een opgeslagen ‘flight’ beschikbaar te stellen als download, die iedereen in zijn eigen sim kan laden en de screenshot daarvan vervolgens te uploaden. Moet dan wel een opgeslagen flightfile zijn waarin de sim op pauze staat en er moet een voor iedereen beschikbaar –… Lees verder »

Ik ben gek op mooie screenshots en ben zelfs zo brutaal om te vragen of ik ze ook mag gebruiken in de Notam van FlightSimZeeland.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
458